Wij regelen de procesoptimalisering

Wij optimeren uw Productieproces naar de actuele standaard van de Lean Management methodes (5-S-, JIT-, OPF- methode). Wij bieden als enige de complete service uit eigen hand – te beginnen bij het advies tot het kant en klare product.

Procesoptimalisatie wordt aangeboden door velen - HAHN+KOLB biedt meer:

  • Experts opgeleid en ervaren in lean management
  • Analyse van uw processes praktische oplossings voorstellen
  • Visualisatie: 3D Plannen voor uw bedrijf
  • Levering en montage: Volledig, ready-to-go oplossingen of kant-en-klaar kits

 

Procesoptimalisatie met HK CONCEPT

Proces optimalisering met het HK-CONCEPT

 

Aluprofiel-Systemen

Met onze Aluprofil-systemen laten zich werkplekken of stellingen, of meerdere werkplekken of productielijnen of magazijnen monteren. Om uw proces naar de modernste methoden te optimaliseren, bieden we bieden we Kanban- en doorloopstellingen, voorraad- en transportstellingen en materiaalstellingen aan.

 

 

Aluprofiel-System: Voordelen en bijzonderheden

Onze gepatenteerde buis-steeksystemen bestaan uit drie basis bouwdelen, de profielbuis en twee tussen stukken. Dit is een absolute bijzonderheid, want vergelijkbare producten bestaan meestal uit vele malen meer onderdelen en maken het plaatsen onnodig moeilijk.

 

De voordelen van Alu-Profielsystemen:

  • korte montagetijd en geringe montagekosten
  • eenvoudig te onderhouden en snel te gebruiken
  • lage aanschafkosten

Nog een voordeel is: Het HK CONCEPT is flexibel, want u kunt indeling elk moment veranderen. Voor het product spreekt ook zijn hoge stabiliteit, die zelf naar meerdere malen ombouwen stabiel blijft. De profielen hebben naar profielengte een draagkracht tussen de 80 en 200 kilogram. De 90°-verbindingen hebben een draagkracht van 120 tot 150 kilogram- afhankelijk van de montagemethode.

 

Procesoptimalisering: Het Aluprofiel-Systeem in detail

De profielen

De profielen

De profielen bestaan uit geanodiseerd aluminium, daardoor zijn ze bijzonder licht en zeer stabielsie. De doorsnede van het profiel bedraagt 35 mm. Daarnaast zijn ze met 4 groeven, die een veelzijdige gebruik mogelijk maken, uitgerust.

90° verbindingsstuk

De 90°-Verbinder

De 90°-verbinder biedt een vorm stabiele en stevige verbinding. De geometrie van het element maakt de hoge krachtopname tot 150 kg mogelijk.

Flexibel verbinder

Flexibele verbinder

De 0°-180°-verbinders zorgen voor een hoge stabiliteit van het frame. Zoals de naam al zegt zij alle hoeken van 0° tot 180° mogelijk.

Bestelhotline voor HK-Concept:
Telefoon: +31 (0)85 48 65 420
E-Mail: verkoop@hahn-kolb.nl
Info:HK-Concept