Wij regelen de procesoptimalisatie

Werkplekorganisatie en procesoptimalisatie met CLIP-O-FLEX, het flexibele inhangsysteem. Perfectioneer uw werkprocessen door uw werkoppervlakken vrij te ontwerpen, indelingssystemen met kleine onderdelen en het organiseren van uw gereedschapsassortimenten.

CLIP-O-FLEX bestaat uit een uitgekiend railprofiel. In deze rails kunnen verschillende profielen worden gehangen en onder een hoek van 0-90° worden gekanteld. De profielelementen zijn binnen de rail zijdelings verplaatsbaar. Met slechts één handbeweging kan een schap, een legbord of uw bestaande organisatiesysteem in de rail worden vastgezet en weer worden losgemaakt. Zo kunt u uw werkplek moeiteloos aan elke behoefte aanpassen. Het benodigde materiaal kan op werkhoogte en in een ergonomische hoek worden bevestigd. Na de werkzaamheden wordt de ruimte net zo snel weer verkleind.

Ontdek onze aanbiedingen in de e-Shop.

naar CLIP-O-FLEX

Procesoptimalisatie met HK CONCEPT

Procesoptimalisering met het HK-CONCEPT

 

Aluprofiel-Systemen

Met onze aluprofil-systemen kunnen werkplekken, stellingen, meerdere werkplekken, productielijnen of magazijnen worden gemonteerd. Om uw proces volgens de modernste methoden te optimaliseren, hebben we Kanban- en doorloopstellingen, voorraad- en transportstellingen en materiaalstellingen in ons assortiment.

 

 

Aluprofiel-systeem: Voordelen en bijzonderheden

Onze gepatenteerde buis-steeksystemen bestaan uit drie basisonderdelen: de profielbuis en twee tussenstukken. Dit is een absolute bijzonderheid, want vergelijkbare producten bestaan meestal uit veel meer onderdelen en maken het opbouwen onnodig gecompliceerd.

 

De voordelen van Alu-profielsystemen:

  • Korte montagetijd en lage montagekosten
  • Snel te gebruiken en eenvoudig te onderhouden
  • Lage aanschafkosten

Nog een voordeel is: Het HK CONCEPT is flexibel, want u kunt de indeling op elk moment wijzigen. Een groot pluspunt van het product is de grote stabiliteit; de constructie blijft zelfs na meerdere keren ombouwen stabiel. De profielen hebben, afhankelijk van hun lengte, een belastbaarheid tussen de 80 en 200 kilo. De 90°-verbindingen hebben een belastbaarheid van 120 tot 150 kilo, afhankelijk van de montagemethode.

 

Procesoptimalisatie: Het Aluprofiel-systeem in detail

Bestelhotline voor HK-Concept:
Telefoon: +31 (0)85 48 65 420
E-Mail: verkoop@hahn-kolb.nl
Info:HK-Concept