HK-TOOLS
Ons verspaningsprogramma

Boren

Boren

Verhoog uw productiviteit met ons uitgebreide VHM- en HSSE-boorprogramma. Innovatieve geometrieën bieden het optimale gereedschap voor verschillende bewerkingstaken, zoals UNIB-boren, microboren en diepgatboren. Voor het tappen en ruimers, hebben we ook alle kerngatafmetingen in ons assortiment.

Wisselplaat boorsysteem

Wisselplaatboor systemen

Hoogste procesbetrouwbaarheid en uiterste zuinigheid kenmerken onze wisselplaatboor systemen van de merken ATORN, ORION, WIDIA en Walter. Ze bieden state-of-the-art oplossingen. Vanwege de veelheid aan geometrieën en substraten, kunt u verschillende materialen zeer efficiënt verwerken.

Frezen

Blokbek frezen

Onze solide hardmetalen gereedschappen bieden de hoogste prestaties met een uitstekende rendement. Speciale geavanceerde geometrieën, zoals de innovatieve TVC-geometrie, maken extreme snijgegevens, grote bewerkingsvolumes en optimale procesbetrouwbaarheid mogelijk.

Frezen Modulair

Modulair frezen

Ons freeswisselplaatprogramma bevat speciaal geoptimaliseerde gereedschappen voor een breed scala aan opdrachten. De innovatieve details en de speciale WSP-geometrieën maken een economische en efficiënte verwerking van alle materialen mogelijk.

Ruimers

Ruimers

We bieden een uitgebreid assortiment ruimers voor machines in verschillende uitvoeringen en geometrieën, van HPC, VHM tot HSSE. Bovendien ontvangt u speciale ruimers met vrij selecteerbare passing en diameters. Ondanks individuele configuraties, toch in onze gebruikelijke korte levertijd.

Verzinkboren

Verzinkboren

Ons enorme aanbod op dit gebied begint met eenvoudige ontbraamgereedschappen en strekt zich uit tot verzinkboren met een extreem ongelijk mes en een zeer slijtvaste coating. Deze verzinkgereedschappen zijn de perfecte aanvulling op onze producten voor het bewerken van boringen.

Zagen

Zaag

Het assortiment van HAHN+KOLB bevat de ideale zaag voor elke toepassing. Ontdek het volledige spectrum van hoogwaardige metalen cirkelzaagbladen in HSS- en volhardmetalen uitvoeringen en op innovatieve zaagbanden in bi-metaal- of hardmetalen uitvoeringen.

Draadtappen

Draadtappen

Met de gereedschapsselectie van HAHN+KOLB werkt u draden in alle denkbare materialen. Wij leveren alles voor interne en externe draadproductie, draadvorming en boren, draadfrezen en een brede selectie matrijzen.

Spindelsystemen

Spindels

Met HAHN+KOLB wordt uw boorwerk in elke dimensie efficiënt en economisch. Onze innovatieve tooloplossingen passen zich specifiek aan veranderende taken en verschillende complexe vereisten aan. De marktleider Wohlhaupter biedt op maat gemaakte oplossingen voor de toenemende eisen aan verspaning in veel industrieën. Uiteraard ontvangt u deze via ons.

Draaigereedschap

Draaigereedschappen

Het draaiprogramma van HAHN+KOLB omvat een groot assortiment ISO-indexeerbare wisselplaten, houders en boorbaren.

Spantechniek

Spantechniek

Wij bieden het grootste machineklemmen bereik van alle gereedschapshandelaren in Duitsland. Op deze manier dekken we de gebieden van werkstukklemmen en gereedschapsklemmen optimaal voor u af. Kies uit hydro-klauwplaten of krimphouders. Wij leveren ook spantangen als precisie- en krachthouders in de maten HSK63 / 100, SK40 / 50 en BT40 / 50. Daarnaast zijn er krimpapparaat, voorinstellingsapparaten en verschillende accessoires.

Koelsmeermiddelen

Koelsmeermiddelen

Onze koelsmeermiddelen zorgen voor een zo soepel mogelijke metaalverwerking in een breed scala aan toepassingen. We hebben de juiste tool voor bijna elke toepassing. Bovendien biedt ons assortiment koelsmeermiddelen een breed scala aan accessoires voor onderhoud en verzorging.