Impressum

 

Aansprakelijkheid

Ondanks zorgvuldige inhoudscontroler nemen we geen verantwoordelijkheid voor externe links. Voor de inhoud van de gekoppelde sites zijn uitsluiten de eigenaren van de site verantwoordelijk.

Disclaimer

Voor directe of indirecte verwijzingen naar andere websites ( "hyperlinks") die buiten de verantwoordelijkheid van de auteur liggen, zou de aansprakelijkheid alleen van toepassing zijn en in werking treden, wanneer de auteur van de inhoud kennis heeft en het zou technisch mogelijk en redelijk zijn om het gebruik van illegale inhoud te verhinderen. De auteur verklaart hierbij dat op het moment van koppelen, geen illegale inhoud op de pagina's te kunnen identificeren. Op de huidige en toekomstige vormgeving, inhoud of het auteurschap van de gelinkte / verbonden pagina's heeft de auteur geen invloed. Hij distantieert zich dan ook van alle inhoud van alle gelinkte / verbonden pagina's die zijn gewijzigd na de link. Deze vaststelling geldt voor alle binnen haar eigen Internet-links en verwijzingen evenals voor de buitenlandse inzendingen in gastenboeken, discussiefora, lijsten met links, mailinglijsten en alle andere vormen van databanken waarin de externe toegang mogelijk is. Voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud en vooral voor schade die voortvloeit uit het gebruik of de onbruik van dergelijke informatie ligt uitsluitend bij de aanbieder van de site en niet de persoon die alleen maar via links naar de betreffende publicatie was verwezen.

Auteursrechten

De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de beelden, afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten te respecteren, om zijn eigen foto's, afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, audio, videoclips en teksten te gebruiken. Op alle eventueel door derden beschermde Internet merken en handelsmerken zijn de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de eigenaar van het auteursrecht. De loutere vermelding niet de conclusie trekken dat handelsmerken niet beschermd zijn door de wet! Het copyright voor gepubliceerde, door de auteur zelf blijft als enige bij de auteur. Elke reproductie of het gebruik van afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Inhoudelijk verantwoordelijk zijn Katrin Hummel, Steffen Vogl en Jacqueline Wiertz. Contactgegevens ziet u boven.

Informatie ivm. Online-geschillen volgens Art. 14 Abs. 1 ODR-VO: De Europesche Kommission stelt een platform voor Online-geschillen (OS) ter beschikking. Dit platform is hier bereikbaarr: http://ec.europa.eu/consumers/odr/