Ergonomische inrichting van uw laboratorium werkplekken

Planningung - Visualisering- Realisering

HAHN+KOLB geeft u de mogelijkheid, uw laboratorium zo in te richten, dat uw laboratorium ergonomisch, veilig en flexibel is. Door korte en geoptimaliseerde loopafstanden wordt uw arbeidsproces beter ondersteund. Gelijktijdig zorgen we ervoor, dat u ook bij weinig plaats en kleine ruimten toch veel opberg mogelijkheden hebt om alles goed te kunnen opbergen.

In aanvulling op professioneel advies, brengen wij ook onze jarenlange ervaring in het laboratorium plannen in. We bekijken uw gehele werkproces, om precies te kunnen reageren op uw processen en om zo perfect inrichting voor u en uw medewerkers te maken.

 

De uitrusting van laboratoria

Wij van HAHN+KOLB geven advies over bestaande en nieuwe laboratoria. Onze aandacht gaat vooral naar Kwaliteitslaboratoria en metallografische laboratoria. Wij bieden niet alleen laboratorium meubilair en laboratorium apparatuur, maar ook de nodige apparatuur en expertise voor het optimaliseren van uw werkprocessen. Met een aantal individuele modules kunnen uw laboratorium apparaat worden uitgebreid op elk gewenst moment en met verschillende werkbladen.

 

Onze ondersteuning voor u:

  • We nemen de tijd voor u en uw wensen betreffende uw toekomstige laboratorium om dit met u te bespreken en dit in een voor u gemaakte oplossing om te zetten. Onze ervaren experts adviseren u over de inrichting van het laboratorium en leiden u naar uw perfecte System Laboratorium.
  • Onze uitgebreide laboratorium programma met lexibele functionele eenheden kan eenvoudig aangepast worden aan iedere ruimtelijke situatie. Wij bieden innovatieve, geavanceerde technologie in een elegant design. Onze 3D-visualisatie toont het nieuwe, moderne laboratorium van de toekomst.
  • Laboratoriumapparatuur en kwaliteits meet- en materiaaltestapparaten geven u de beslissende voorsprong. Veiligheid, ergonomie en flexibiliteit zijn voor ons vanzelf sprekend, ook bij het ontwerpen van uw perfecte laboratoriumapparatuur

 

Qualiteit op het hoogste niveau

Naast laboratoriumapparatuur, vindt u bij HAHN+KOLB ook alle verbruiksmaterialen die nodig zijn bij het testen en meten.

Laboratorium inrichting, de individuele oplossing voor u
  • Rippers, montagepersen en slijp- en polijstmachines voor proefmonsters
  • Hardheidtesters met innovatieve functies
  • Stereo- licht- en digitalemicroscopen
  • Professionele beeldbank voor het bekijken, meten en archiveren van micro gekopieerd onderdelen
  • Ultrasone reinigingsapparatuur voor voor reinigen van onderdelen
  • Testframes van 500N tot 5 kN en trekbank van 2 kN tot 600 kN voor destructief testen van materialen
  • Hardschuim (foam) voeringen voor de 5S-methode
Voor meer informatie neem contact op met:
Hotline voor laboratorium planning.
Tel; +31 (0)85 4865450
Tel: +31 (0)85 4865420
E-mail: verkoop@hahn-kolb.nl