Oplossingsaanbod
van HAHN+KOLB Tools Benelux

Met de verschillende oplossingen voor de industrie, zoals geautomatiseerde inkoop oplossingen, procesoptimalisatie, werkplaatscontainers en bedrijfsinrichting, biedt HAHN + KOLB snelle en efficiënte processen, snellere productie processen en advies door deskundigen.

Onze buitendienst medewerkers plannen de inrichting van uw werkplaats of het verhogen van uw proces efficiency om daarmee bij te dragen aan een optimaal productieproces. U hebt een mobiel werkstation? We bouwen een laboratorium of opslag container of een werkplaatscontainer. Ook in efficiency inkoop komen we met een oplossing. Onze geautomatiseerde inkoop oplossingen maken niet alleen uw aankoop gemakkelijker, maar maken dit proces slanker, sneller en efficiënter.

Uw wensen hebben voor ons geen grenzen, want, "We hebben hiervoor de tools."

 

Industriële-oplossingen

Automatische inkoop

Inkoopoplossingen

Met op maat gemaakte oplossingen van HAHN-KOLB Tools Benelux uw inkoopproces en daarmee uw inkoop optimaliseren.

naar inkoopoplossingen

Proces optimalisering

Proces optimalisering

Optimale productieprocessen. Wij analyseren uw processen en bieden concrete oplossingen.

naar procesoplossingen

Werkplaatscontainers

Werkplaatscontainers

Wij bieden het complete pakket op het gebied van containeroplossingen. Individuele containers met de benodigde uitrusting en inrichtings ingericht naar uw eisen.

naar de werkplaatscontainer

Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Onze specialisten ondersteunen u bij het inrichten van uw werkplaats, ze leveren technische tekeningen en ondersteunen uw project van A tot Z.

naar werkplaatsinrichting

Laboratoriuminrichting

Laboratoriuminrichting

Wij adviseren u bij uw laboratoriuminrichting en richten ze ergonomisch, veilig en flexibel in. Wij begeleiden bij bestaande en nieuwe laboratoria.

naar laboratoriuminrichting