De verschillende wereldmerken bij HAHN+KOLB

Geweldige keuze en altijd de beste oplossing: Als kwaliteitsbewuste gebruikers vindt u al meer dan 115 jaar bij HAHN + KOLB alles wat u nodig heeft voor uw productie. Of handgereedschap, bedrijfsuitrusting, snijgereedschap, meten en klemmen, apparaten of machines en elektrisch gereedschap - HAHN + KOLB biedt een assortiment van meer dan 60.000 producten, bestaande uit fabrikanten, eigen- en exclusieve merken.

Profiteer van ons enorme assortiment van gereedscappen en machines, die technisch constant op het hoogste niveau zijn. U vindt voor elke toepassing het ideale gereedschap en de perfecte merken.

ATORN. Prestatie vraagt om kwaliteit.

Alleen wanneer onze producten zich hebben bewezen in de zwaarste omstandigheden en zorgen voor de hoogste kwaliteitsnormen, zijn ze van ATORN. Met ATORN bouwen het topmerk van de toekomst. Het beschikt over een hoogwaardig hulpmiddellen. ATORN het programma voor hoge prestaties en professionele werk.

ATORN producten kunnen alleen worden gevonden bij geselecteerde handelaren. Bij HAHN+KOLB is het volledige ATORN assortiment beschikbaar. U vindt onder de meer dan 19.000 artikelen alles wat u nodig hebt voor een efficiënt en toekomstbestendig productie.

ATORN, het kwaliteitsmerk van HAHN+KOLB

Ons ATORN assortiment

  • Boorgereedschappen
  • Freesgereedschappen
  • Draaigereedschappen
  • Spanmiddelen
  • Schlijp- und Snijgereedschappen
  • Meetmiddelen
  • Testmiddelen
  • Werkplaats- en Bedrijfsinrichting

 

Onze eigen merken voor bijzondere uitdagingen.

Moeilijke uitdagingen vereisen buitengewone oplossingen. Voor speciale toepassingen ontwikkelen wij nauwkeurig bepaalde producten die worden vervaardigd door onze partners. De producten van onze eigen merken kunnen uitsluitend worden aangeschaft via HAHN+KOLB. ORION, HK, AUTOSTAT, MULTIFIX, Hermetikus of SUBITO: Elk van onze merken heeft zich door geselecteerde materialen, kwaliteit, vakmanschap en een perfecte afhandeling van eigen naam gemaakt. - niet in het minst vanwege de uitstekende prijs-prestatieverhouding.

 

ORION

ORION, een merk van HAHN+KOLB.

In het assortiment van het merk ORION zitten snijgereedschappen, klemmen, meetinstrumenten, handgereedschap en meer.

Elk van de meer dan 10.000 ORION producten overtuigen door functionaliteit, veiligheid en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Geselecteerde materialen, kwaliteit en vakmanschap zorgen voor een optimale handling.

 

HK werkplaats- en bedrijfsinrichting

HK, eine Marke von HAHN+KOLB.

 

HAHN+KOLB staat bekend als een gereedschap- en systeem leverancier. Op de volgende pagina's vindt u meer informatie over HAHN+KOLB en zijn geschiedenis.

 

AUTOSTAT Veerbalansen en contragewicht

AUTOSTAT- een eigen merk van HAHN+KOLB

Met onze AUTOSTAT producten bieden wij een uitgebreid assortiment van veerbalansen en positioneerders. Het zorgt voor veilige, vlotte afhandelingen en voorkomt vroegtijdige vermoeidheid. Bekroond met het GS-keurmerk voor geteste veligheid overtuigd ons AUTOSTAT programma door de lange levensduur, gemakkelijke onderhoud en hoge betrouwbaarheid. De AUTOSTAT producten zijn op de internationalemarkt concurentieloos en zijn met de hoogste waarderingen bekroond. Ons eigenmerk AUTOSTAT is als winnaar uit de bus gekomen bij een testvergelijk van Hogeschool Esslingen. Ook zijn de producten gedurende lange tijd gestest en voldoen aan het GS keurmerk en voldoen aan de norm DIN 15112.

 

SUBITO Binnen- meetapparaat

SUBITO een merk van HAH+KOLB

Eenvoudige en zeer nauwkeurige metingen van door- en blinde gaten gedaan met SUBITO interne precisie-meetinstrumenten. Natuurlijk, de apparaten kunnen ook, gesteund boringen, inwendige groeven en uitsparingen meten.

MULTIFIX Snelwisselhouders

Het assortiment van ons merk MULTIFIX omvatten snelwissel gereedschaphouders voor handmatige gereedschapswissel op conventionele draaibanken en CNC-draaibanken. De intelligente tandverbinding met de basis en de wisselhouder maakt 40 verschillende instellingen. MULTIFIX biedt sinds 1953 hoogwaardige producten voor efficiënt hulpmiddel verandering.

HERMETIKUS Luchtdruk elementen

HERMETIKUS, een merk van HAHN+KOLB

De pneumatische elementen van het merk Hermetikus ontwikkeld voor het afwerken van pneumatische systemen en voor de aansluiting van leidingen en pneumatisch gereedschap. Ze imponeren met hun ergonomische ontwerp, het lage gewicht en het gebruiksgemak. De constructie van het pistool zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het geluidsniveau - ver onder de maximaal toelaatbare grenzen. De kwaliteit van ons eigen merk zal u overtuigen.

Exclusieve merken - Deze merken vindt u alleen bij HAHN+KOLB

Gerenommeerde fabrikanten hebben ons belast met de exclusieve distributie van hun producten. Uw instrumenten en apparatuur zijn exclusief verkrijgbaar via ons. HAHN+KOLB adviseert u en is van de aankoop tot de levering uw competente partner. Samen met de fabrikant organiseren wij product- en opleiding voor de gebruikers, alsmede de inbedrijfstelling en service.

JFA Johann Fischer Aschaffenburg

JFA Exclusief merk van HAHN+KOLB

Sinds 1929, produceert het bedrijf producten voor de metrologie en precisie-engineering. De meettafel en de controlebladen zijn gemaakt van natuurlijke hardsteen en zijn verkrijgbaar in verschillende graden van nauwkeurigheid en maten. Ze zijn geschikt voor montage op tafels of onderstellen voor het testen van apparatuur.

QNESS Hardheidstest

Het Oostenrijkse bedrijf Qness hardheidsmeten produceert volautomatische hardheidtesters en micro- en macro hardheidsmeters. Bovendien biedt Qness individuele oplossingen voor het meten van de hardheid, software voor data-acquisitie en beheer van de hardheidstesten.

MKF Heftechniek

MKF, exclusief bij HAHN+KOLB

MKF Heftechnik is sinds 1936 producent van Heftechniek und tilmiddelen. HAHN+KOLB distribueert deze hulpmiddelen om verantwoord te tillen, beuren, draaien en buigen van zware of grote werkstukken,

 

TOOLREX Koelsmeermiddelen

TOOLREX, exclusief merk van HAHN+KOLB

Watermengbare koelsmeermiddelen, koelmiddelen en olie om te smeren, voor oxidatiebescherming en olie voor spindels. Deze producten leveren wij in de hoogste kwaliteit van het merk Toolrex. Ook onderhoudt Toolrex bedrijfsmachines.machineserhalten Sie in höchster Qualität von der Marke TOOLREX. Außerdem wartet und pflegt das Unternehmen Betriebsmaschinen.

Unsere leveranciersmerken von A tot Z

HAHN+KOLB biedt een uitgebalanceerd programma van hoge kwaliteit, innovatieve en bewezen gereedschappen en machines voor vrijwel elke toepassing. Als partner staan wij competente leveranciers bij, zorgen voor een constante hoge kwaliteit. Hier ziet u een aantal van de sterke merken, waar HAHN+KOLB met succes mee samenwerkt

Producenten merken van HAHN+KOLB Leveranciers van HAHN+KOLB