De verschillende wereldmerken bij HAHN+KOLB

Geweldige keuze en altijd de beste oplossing: Als kwaliteitsbewuste gebruiker vindt u bij HAHN+KOLB al 125 jaar alles wat u nodig heeft voor uw productie. Of het nu gaat om handgereedschap, bedrijfsinrichting, verspaningsgereedschap, meet- en spantechniek, apparaten of machines, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en elektrisch gereedschap - HAHN+KOLB biedt een assortiment van meer dan 60.000 artikelen van uiteenlopende gerenommeerde merken, maar ook van onze eigen exclusieve merken.

Profiteer van ons enorme assortiment gereedschap en machines, die technisch constant van het hoogste niveau zijn. Voor elke toepassing vindt u het ideale gereedschap en de perfecte merken.

ATORN. Prestatie vereist kwaliteit.

Alleen wanneer onze artikelen zich onder de zwaarste omstandigheden hebben bewezen en ze voldoen aan de maximale kwaliteitsnormen, zijn ze van ATORN. Met ATORN bouwt u op het topmerk van de toekomst, want dit merk biedt u een hoogwaardig gereedschapsprogramma voor maximale prestaties en professioneel werken.

ATORN-artikelen vindt u uitsluitend bij geselecteerde leveranciers. Bij HAHN+KOLB is het volledige ATORN-assortiment leverbaar. Onder de meer dan 19.000 artikelen vindt u alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en toekomstbestendige productie.

ATORN, het kwaliteitsmerk van HAHN+KOLB

Ons ATORN-assortiment

  • Boorgereedschap
  • Freesgereedschap
  • Draaigereedschap
  • Spanmiddelen
  • Slijp- en snijgereedschap
  • Meetinstrumenten
  • Testinstrumenten
  • Werkplaats- en bedrijfsinrichting
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

 

Onze eigen merken voor bijzondere uitdagingen.

Grote uitdagingen vereisen buitengewone oplossingen. Voor speciale toepassingen ontwikkelen wij nauwkeurige artikelen, die worden vervaardigd door onze partners. Onze eigen merkartikelen kunnen uitsluitend worden aangeschaft via HAHN+KOLB. Elk van onze andere merken, te weten ORION, HK, AUTOSTAT, MULTIFIX, Hermetikus en SUBITO, hebben naam gemaakt dankzij geselecteerde materialen, hoogwaardige afwerking en perfecte hantering - niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende prijs-/prestatieverhouding.

 

ORION

ORION, een merk van HAHN+KOLB.

Het assortiment van het merk ORION omvat verspaningsgereedschap, spangereedschap, meetinstrumenten, handgereedschap en nog veel meer.

Elk van de meer dan 10.000 ORION-artikelen overtuigt door functionaliteit, veiligheid en een uitstekende prijs-/prestatieverhouding. Geselecteerde materialen, kwaliteit en vakmanschap zorgen voor een optimaal gebruik.

 

HK magazijn- en bedrijfsinrichting

HK, eine Marke von HAHN+KOLB.

 

Het portfolio van het merk HK omvat hoogwaardige werkbanken en kasten, maar ook werktafels, artikelen voor gereedschapsopslag zoals gereedschapshoudersystemen en nog veel meer. HK staat voor maximale functionaliteit, flexibiliteit, ergonomie en duurzaamheid en overtuigt eveneens door haar eigentijdse design. De optimale compabiliteit van de artikelen onderling en het op maat produceren maken het u mogelijk om uw werkplaats geheel naar uw eigen specifieke wensen vorm te geven.

 

AUTOSTAT veerbalansen en balancers

AUTOSTAT- een eigen merk van HAHN+KOLB

Met onze AUTOSTAT-artikelen bieden wij een uitgebreid assortiment van veerbalansen en balancers. Dit maakt veilige, vloeiende werkprocessen mogelijk en voorkomt betrouwbaar vroegtijdige vermoeidheid. Ons AUTOSTAT-assortiment is bekroond met het GS-keurmerk voor geteste veligheid en overtuigt door een lange levensduur, eenvoudig onderhoud en hoge gebruiksveiligheid. In een internationale vergelijking bleken de AUTOSTAT-artikelen ongeëvenaard en werden de hoogste cijfers aan dit merk toegekend. Zo kwam ons eigen merk AUTOSTAT als winnaar uit de bus in vergelijkingstests uitgevoerd aan de Esslingen University of Applied Sciences. Bovendien zijn de artikelen langdurig getest, bekroond met het GS-keurmerk en voldoen ze aan de norm DIN 15112.

 

SUBITO precisie-binnenmeetgereedschap

SUBITO een merk van HAH+KOLB

Eenvoudige en uiterst nauwkeurige metingen van doorlopende en blinde gaten met precisie-binnenmeetgereedschap van SUBITO. Uiteraard kan dit gereedschap ook worden gebruikt voor het meten van centreerkragen, lagerboringen, inwendige groeven en smalle uitsparingen.

MULTIFIX Snelwisselhouders

Tot het assortiment van ons merk MULTIFIX behoren snelwissel-beitelhouders voor de handmatige gereedschapswisseling op conventionele draaimachines en CNC-draaimachines. De intelligente tandverbinding van basislichaam en wisselhouder maakt 40 verschillende houderposities mogelijk. MULTIFIX produceert sinds 1953 hoogwaardige artikelen voor efficiënte gereedschapswisselingen.

HERMETIKUS persluchtelementen

HERMETIKUS, een merk van HAHN+KOLB

De persluchtelementen van het merk HERMETIKUS werden ontwikkeld voor het uitrusten van persluchtinstallaties en voor het aansluiten van pijpleidingen en persluchtgereedschap. Ze imponeren met hun ergonomische ontwerp, het lage gewicht en het gebruiksgemak. De constructie van de blaaspistolen van HERMETIKUS beschikken over geluidsarme nozzles, die het geluidsniveau aanzienlijk reduceren - ver onder de maximaal toelaatbare grenzen. De kwaliteit van ons eigen merk zal u beslist overtuigen.

Exclusieve merken - Deze vindt u uitsluitend bij HAHN+KOLB

Tal van gerenommeerde producenten hebben ons de exclusieve distributie van hun producten toevertrouwd. Hun gereedschap en machines zijn dan ook uitsluitend via onze verkooporganisatie verkrijgbaar. HAHN+KOLB is vanaf de verkoop tot en met de levering uw deskundige en betrouwbare partner. Samen met de producent organiseren we bovendien product- en gebruikersscholingen en zorgen we eveneens voor de inbedrijfstelling en service.

JFA Johann Fischer Aschaffenburg

JFA Exclusief merk van HAHN+KOLB

Sinds 1929 produceert het bedrijf producten voor de metrologie en precisie-engineering. De meettafel en de controlebladen zijn gemaakt van natuurlijke hardsteen (graniet) en zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van nauwkeurigheid en afmetingen. Ze zijn geschikt voor montage op tafels of onderstellen voor het testen van apparatuur.

QNESS Hardheidstest

Het Oostenrijkse bedrijf Qness hardheidsmeters produceert volautomatische hardheidtesters en micro- en macro hardheidsmeters. Bovendien biedt Qness individuele oplossingen voor het meten van de hardheid, software voor data-acquisitie en beheer van de hardheidstesten.

MKF Heftechniek

MKF, exclusief bij HAHN+KOLB

MKF Heftechnik is sinds 1936 producent van heftechniek en hijsmiddelen. HAHN+KOLB distribueert deze hulpmiddelen om verantwoord te hijsen, heffen, draaien en buigen van zware of grote werkstukken.

 

TOOLREX Koelsmeermiddelen

TOOLREX, exclusief merk van HAHN+KOLB

Watermengbare koelsmeermiddelen, koelmiddelen en olie om te smeren, voor oxidatiebescherming en olie voor spindels. Deze producten leveren wij in de hoogste kwaliteit van het merk TOOLREX. Ook onderhoudt Toolrex bedrijfsmachines bij/van ondernemingen.

Unsere leveranciersmerken von A tot Z

HAHN+KOLB biedt een uitgebalanceerd programma van hoge kwaliteit, innovatieve en beproefde gereedschappen en machines voor vrijwel elke toepassing. Als partner staan wij competente leveranciers bij en zorgen we voor een constante hoge kwaliteit. Hier ziet u een aantal van de sterke merken, waar HAHN+KOLB met succes mee samenwerkt

Producenten merken van HAHN+KOLB Leveranciers van HAHN+KOLB