Individuele oplossingen voor uw inkoop.

Oplossingen voor uw inkoop

We hebben veel na gedacht over hoe onze klanten hun inkoop efficiënter kunnen maken. Het resultaat zijn modules als de HK-MAT en de individuele e-catalogi die de juiste oplossingen aanbieden voor uw inkoop. Dus uw processen van bestellingen en logistiek van gereedschappen en andere verbruiksgoederen zijn eenvoudiger, sneller en goedkoper. Uw inkoopprocessen worden vereenvoudigd.

Elektronische inkoop met volgende modules

E-Business-Systemen, die meedenken: HAHN+KOLB Tools Benelux biedt u meerdere mogelijkheden, om uw inkoopproces te automatisieren. Deze kunt u in uw inkoopproces implementeren:

HK-MAT als huurkoop topper

HK-MAT: Gereedschapautomaat

De HK-MAT is een uitgifte automaat voor uw gereedschappen, die u in uw bedrijf regelmatig nodig hebt. HK-MAT zorgt voor een permanente voorraad van uw belangrijkste gereedschappen, de volle kostencontrolle en een eenvoudig bestelproces. Het gereedschap uitgiftesysteem kunt u kopen, huren of door een "meeromzetafspraak" kostenloos geleverd krijgen..

naar HK-MAT

Bestellen met E-catalogus

E-Catalogus

Met de E-Catalogus integreren we individuele Catalogusdata in uw e-Procurement-Systeem.Deze individuele, elektronische Catalogus zorgt voor uitgesproken voordelen: versnellen van de bestellings afhandeling en een vereenvoudigd bestellingsproces.

naar E-Catalogus

HK-MAT gereedschapuitgifteautomaat
De HK-MAT is een uitgifte automaat voor gereedschap, die in uw bedrijf wordt geïnstalleerd. De HK-MAT maakt het mogelijk dat u permanent de beschikking heb over gereedschappen, kostenoverzicht en een eenvoudige bestelmethode.
Het gereedschapuitgifte systeem kunt u kopen, huren of door een meer-omzet contract terug verdienen.