LET´S WORK TOGETHER.   Welkom bij HAHN+KOLB Benelux | Alleen voor ondernemers
E-Business

Onze E-business-oplossingen vereenvoudigen uw procurementproces

De e-business-oplossingen van HAHN-KOLB zijn net zo innovatief en divers als onze klanten zelf. Ons brede productassortiment biedt altijd de perfecte oplossing voor een efficiënte en aangename shopervaring – afgestemd op uw individuele behoeften.

Naast onze online-shop bieden wij u ook andere koppelingsmogelijkheden zoals OCI, EDI, elektronische catalogi en onze HK-MAT uitgifte-automaat. Hierdoor zijn wij in staat oplossingen te bieden voor ieder bedrijf, ongeacht de omvang.

Profiteer van onze e-businessvaardigheden om uw shopervaring efficiënter te maken, uw processen te optimaliseren en in de toekomst nog meer tijd en geld te besparen bij inkoop.

Lees meer over de e-business-oplossingen van HAHN+KOLB. Wij kijken ernaar uit om van u te horen

Onlineshop

Onlineshop – Uw toegangspoort tot de digitale wereld van HAHN+KOLB

Onze online-shop biedt u 24 uur per dag toegang tot meer dan 120.000 artikelen met gedetailleerde informatie.

Met een individueel rechten- en rollenbeheer kunt u uw afgesproken prijzen inzien en uw interne bedrijfsprocessen bij digitaal inkopen heel eenvoudig in kaart brengen. Maak uw bestelproces handiger, sneller en minder foutgevoelig.

OCI

OCI/PUNCHOUT – De geïntegreerde data-interface

Vanuit uw resourceplanningssysteem heeft u heeft rechtstreeks toegang tot onze online-shop. U kunt het gevulde winkelwagentje eenvoudig met één druk op de knop overzetten naar uw ERP-systeem om uw bestelling af te ronden.

Dit vereenvoudigt uw inkoopprocessen aanzienlijk, vermindert uw administratieve rompslomp en helpt u tijd en kosten te besparen.

EDI

EDI – De elektronische gegevensuitwisseling

EDI kan worden gebruikt om een directe verbinding tot stand te brengen tussen uw ERP- of e-procurementsysteem en ons enterprise resource planningssysteem.

Hierdoor kunnen bestellingen, orderbevestigingen, leveringsmeldingen en facturen volledig geautomatiseerd met ons worden uitgewisseld, waardoor uw handmatige inspanningen en dus ook de kans op fouten worden verminderd.

Elektronische catalogi

Elektronische catalogi

Gebruik uw eigen, geheel persoonlijke inkoopplatform met precies de productgegevens van uw geselecteerde leveringen die u nodig heeft.

Onze e-catalogi bieden u de kans om uw gepersonaliseerde productportfolio samen te stellen met de prijzen en levertijden voor u op maat – geheel aangepast aan uw gewenst formaat.

HK-MAT

HK-MAT – De uitgifte-automaat

Met onze gereedschaps-uitgifte-automaten heeft u alle belangrijke gereedschappen en arbeidsmiddelen altijd op de juiste plek beschikbaar. Geautomatiseerd nabestellen en digitale overzichten van voorraadniveaus en verbruiksartikelen helpen uw inkoopproces nog efficiënter te maken.

Hierdoor verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers, versnelt u uw volledige productieprocessen en bespaart u tegelijkertijd verwerkingskosten.

 

We adviseren u graag over de individuele mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie:
Maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00
E-mail: verkoop@hahn-kolb.nl