E-business oplossingen voor uw inkoop.

Oplossingen voor uw inkoop

We hebben veel na gedacht over hoe onze klanten hun inkoop efficiënter kunnen maken. Het resultaat zijn inkoopmodules, als de HK-MAT en de individuele e-catalogi, die voor elke gebruiker de juiste industriële oplossing bieden. Op deze manier worden uw processen voor planning, bestellingen en logistiek voor gereedschappen en andere verbruiksartikelen eenvoudiger, sneller en goedkoper. Uw inkoopprocessen worden vereenvoudigd. Van het inkoopproces tot de distributie van gereedschappen en materialen, wij stellen u in staat efficiënte bedrijfsoplossingen te hebben.

Als u vragen heeft over het implementeren en gebruiken van onze e-business-oplossingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze e-business-contactpersoon.

Of gebruik ons contactformulier:

Elektronische koppeling

Elektronische inkoop met volgende modules

E-Business-Systemen, die meedenken: HAHN+KOLB Tools Benelux biedt u meerdere mogelijkheden, om uw inkoopproces te automatisieren. Deze kunt u in uw inkoopproces implementeren:

 

HAHN + KOLB online shop

De online winkel van HAHN+KOLB geeft u directe toegang tot ons uitgebreide assortiment, met meer dan 100.000 producten. We zijn voortdurend bezig om onze e-shop te ontwikkelen, zodat we u een nog betere inkoop ervaring kunnen bieden en uw online winkelen intuïtief, individueel en snel kunnen maken.

In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u zich in onze online shop registreren. Bent u al klant dan kun u direct gebruik maken van de shop, U hebt dan direct toegang tot alle functies, met uw persoonlijke HAHN+KOLB -voorwaarden.

Bent u geen klant, dan het aanmeldingsfomulier volledig invullen en binnen 12 uur na aanmelding krijgt u van ons de benodigde inlog gegevens.

Uw voordelen:

> Als u bent aangemeld als klant, kunt u prijzen bekijken met uw unieke bedrijfsvoorwaarden
> U kunt producten zoeken in verschillende nummerreeksen (HK, ATORN, fabrikantnummers)
> U kunt aanvullende informatie bekijken, zoals CAD- en snijgegevens en productgegevensbladen
> U kunt het intelligente beheersysteem gebruiken, met budgetbeheer, goedkeuringsworkflows, enz.
> U hebt uitgebreide filteropties op basis van belangrijke artikelkenmerken
> U kunt de beschikbaarheid zien en de optie om een ​​leverdatum aan te vragen
> U kunt een orderoverzicht zien terwijl de verschillende fasen worden gedocumenteerd
> Uw eigen materiaalnummers worden weergegeven