Code of Compliance

Code of Compliance, is van cruciaal belang, alle beslissingen moeten in overeenstemming zijn met de wetten, interne regels en waarden.

In onze Code of Compliance hebben we onze basisprincipes en gedrag beschreven en dit is beschikbaar, voor onze medewerkers, onze klanten, leveranciers en andere zakenpartners, op onze website.

Wederzijds vertrouwen is belangrijk voor ons en we staan voor oprechtheid en eerlijkheid. We gaan ervan uit dat het gedrag in overeenstemming is met de regelgeving en in overeenstemming is met nationale en internationale wetten, regels en interne richtlijnen.

Onze samenwerking is gebaseerd op hoffelijkheid, tolerantie en behulpzaamheid.

Eerlijk gedrag draagt aanzienlijk bij aan het succes van het bedrijf. Met deze Code of Compliance zetten we ons in om ons, zowel onderling, als met onze klanten, leveranciers en andere zakelijke partners, integer te gedragen.

Als pdf om te downloaden:

Code of Compliance Code of Compliance

Reporting Hotline SpeakUp

We hebben ons geconformeerd aan onze Code of Compliance en maken hiermee duidelijk dat we altijd integer handelen als we met elkaar en met onze klanten, leveranciers en andere zakenpartners omgaan. Informatie van derden leidt er vaak toe dat de witteboordencriminaliteit aan het licht komt en wordt onderzocht. We hebben daarom een systeem opgezet dat het mogelijk maakt om informatie te verstrekken over criminele handelingen of ernstige schendingen van onze Code of Compliance. Het is het op internet gebaseerde BKMS-systeem (Business Keeper Monitoring System). Dit systeem, dat is gebaseerd op gecertificeerde software, wordt al met succes gebruikt door bedrijven, administraties en organisaties in meer dan 190 landen.

Wilt u ons informatie verstrekken via het BKMS-systeem? Dan kunt u kiezen of u dit anoniem wilt doen of door uw naam op te geven. Open communicatie is voor ons erg belangrijk. We raden u daarom nadrukkelijk aan om uw naam op te geven. We behandelen al uw informatie strikt vertrouwelijk en houden ook rekening met de belangen van alle betrokkenen.

Een briefje aan ons doorgeven is heel eenvoudig. U hoeft alleen een mailbox aan te maken in het BKMS-systeem. Dit is om contact met u op te kunnen nemen als er vragen zijn. U kunt ook op elk moment meer informatie aan uw melding toevoegen. Desgewenst kunt u ook anoniem via de mailbox communiceren.

Let op: we gebruiken het BKMS-systeem alleen om u de mogelijkheid te geven de aandacht te vestigen op de volgende feiten: vermoedelijke economische misdaad of gedefinieerde, ernstige schendingen van de naleving van de Code of Compliance bij HAHN+KOLB Tools Benelux. Als het systeem voor andere doeleinden wordt misbruikt, kan dit een strafbaar feit vormen.

SpeakUp

Hier kunt u zich aanmelden:

https://www.bkms-system.net/wuerth https://www.bkms-system.net/wuerth