Vacatures

Vacatures

De HAHN+KOLB Group is een groeiende verkooporganisatie voor kwaliteitsgereedschap en machines met meer dan 800 werknemers wereldwijd.

Wij zijn een zelfstandige dochteronderneming van de HAHN+KOLB Group en we bedienen onze klanten met artikelen op het gebied van verspaningstechniek, klemtechniek, meet- en testtechniek, handgereedschap slijptechniek, chemische producten, behandeltechniek en machines.

HAHN+KOLB is een bedrijf dat zich richt op de behoeften en het succes van haar klanten. HAHN+KOLB levert hoogwaardig gereedschap met professionele bekwaamheid in de gereedschapssector. Door klantspecifieke diensten en systemen onderscheidt HAHN+KOLB zich van menig concurrent.

Maak ook deel uit van de HAHN+KOLB Group.

 

Om onze sterke groei in de BeNeLux markt verder te continueren zijn wij op zoek naar gedreven en gemotiveerde kandidaten voor de functies van:

Technisch Commercieel Rayonmanager

  • voor de regio West-Vlaanderen
  • voor de regio Twente / Achterhoek
  • voor de regio Noord-Nederland

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

• Kennis van en/of ervaring met (CNC) gereedschappen waarbij kennis van verspaning en aanverwante artikelen een pré is.

• Je bent goed georganiseerd, doelgericht, creatief en goed in het onderhouden van relaties.

• Je hebt een gepassioneerde en positief ingestelde houding.

• Je bent communicatief sterk met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast is beheersing van de Duitse en Engelse taal een pré.

• Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring opgedaan in de advisering en verkoop van technische producten aan eindverbruikers.

 

Dit is ons aanbod:

HAHN+KOLB biedt een afwisselende en boeiende job met een uitstekend salaris. Naast de in de CAO geregelde vakantiedagen beschik je over 13 ATV dagen. Uiteraard zal een gedegen opleiding deel uitmaken van jouw inwerkperiode, en bieden wij de mogelijkheden om je doelgericht te ontwikkelen binnen de organisatie. Kort gezegd, je gaat deel uitmaken van een jong, dynamisch team binnen een expansief bedrijf met een zeer collegiale sfeer waarin ons credo „LET’S WORK TOGETHER“ in alles bepalend is. Herken jij je in bovengenoemde omschrijving? Dan willen we heel graag met je kennismaken!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Jeroen Workel 0031 (0)85 48 65 401 of

Anne Jan Offringa 0031 (0)85 48 65 424

Mail je sollicitatie met CV naar jeroen.workel@hahn-kolb.com of anne-jan.offringa@hahn-kolb.com