HK-ASSORTIMENT

HK-SERVICE

Het juiste gereedschap voor elke opdracht

 

Uw perfecte CNC-werkplaats

HAHN + KOLB biedt u deskundige ondersteuning bij de planning van uw werkplaats. Onze experts luisteren naar uw wensen en analyseren de omstandigheden binnen uw bedrijf. Tijdens de planningsfase ontvangt u onze voorstellen samen met een 3D-plan van uw toekomstige werkplaats. Van planning tot implementatie; wij garanderen u de flexibiliteit die u nodig heeft om uw geplande project op de best mogelijke manier te realiseren. Onze werkplaatsfaciliteiten zijn uiterst veelzijdig en kunnen met elkaar worden gecombineerd. Dit betekent dat u een individueel op maat gemaakte opstelling ontvangt, die u perfect kunt integreren in uw bestaande snijgereedschappen en machines.

 

HAHN+KOLB voor een optimale werkplek

Een perfect functionerende werkomgeving verhoogt niet alleen de motivatie van medewerkers, maar ook de efficiëntie van werkprocessen. Of het nu in de werkplaats, het magazijn of op uw werkstation is: de optimale organisatie van materialen en gereedschappen is essentieel voor soepele en efficiënte processen en korte responstijden. HAHN+KOLB heeft tientallen jaren ervaring in de aangepaste configuratie van bedrijven van elke omvang en structuur.

 

HAHN + KOLB meetapparatuur

HAHN + KOLB biedt hoogwaardige meet- en testinstrumenten voor het gehele verspaningsgebied. Van draagbare meetapparaten en meetklokken tot 3D-coördinatenmeters, laag- en wanddiktemeters tot en met hardheidstesters en optische meet- en regelapparatuur. We hebben ook verschillende systemen voor elektronische meetgegevensoverdracht en -verwerking. Onze experts adviseren u graag over uw specifieke behoeften. Natuurlijk is onze meet- en testapparatuur al vakkundig gekalibreerd wanneer u deze ontvangt.