E-business oplossingen voor uw inkoop.

Oplossingen voor uw inkoop

We hebben goed nagedacht over hoe onze klanten hun inkoop efficiënter kunnen maken. Het resultaat zijn inkoopmodules, als de HK-MAT en de individuele e-catalogi, die voor elke gebruiker de juiste industriële oplossing bieden. Op deze manier worden uw processen voor planning, bestellingen en logistiek voor gereedschappen en andere verbruiksartikelen eenvoudiger, sneller en goedkoper. Uw inkoopprocessen worden vereenvoudigd. Vanaf het inkoopproces tot de distributie van gereedschappen en materialen, wij stellen u in staat efficiënte bedrijfsoplossingen te verwezenlijken.

Indien u vragen heeft over het implementeren en gebruiken van onze e-business-oplossingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze e-business-contactpersoon.

Of gebruik ons contactformulier:

Elektronische koppeling

Elektronische inkoop met deze modules

E-Business-systemen die met u meedenken: HAHN+KOLB Tools Benelux biedt u meerdere mogelijkheden om uw inkoopproces te automatisieren. Deze kunt u in uw inkoopproces implementeren:

 

HAHN + KOLB online shop

De online winkel van HAHN+KOLB geeft u directe toegang tot ons uitgebreide assortiment met meer dan 100.000 producten. We zijn voortdurend bezig om onze e-shop te ontwikkelen, zodat we u een nog betere inkoopervaring kunnen bieden en uw online-inkopen intuïtief, individueel en sneller te maken.

In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u zich in onze online shop registreren. Bent u al klant, dan kun u direct gebruik maken van de shop, U heeft dan direct toegang tot alle functies, inclusief uw persoonlijke HAHN+KOLB -voorwaarden.

Bent u geen klant, vul dan het aanmeldingsfomulier volledig in en binnen 12 uur na aanmelding ontvangt u van ons de benodigde inloggegevens.

Uw voordelen:

> Als u bent aangemeld als klant kunt u prijzen bekijken met uw unieke bedrijfsvoorwaarden
> U kunt producten zoeken in verschillende nummerreeksen (HK, ATORN, fabrikantnummers)
> U kunt aanvullende informatie bekijken, zoals CAD- en snijgegevens en productgegevensbladen
> U kunt het intelligente beheersysteem gebruiken, met budgetbeheer, goedkeuringsworkflows, enz.
> U hebt uitgebreide filteropties op basis van belangrijke artikelkenmerken
> U kunt de beschikbaarheid zien en de optie om een ​​leverdatum aan te vragen
> U kunt een orderoverzicht zien terwijl de verschillende fasen worden gedocumenteerd
> Uw eigen materiaalnummers worden weergegeven