LET´S WORK TOGETHER.   Welkom bij HAHN+KOLB Benelux | Alleen voor ondernemers
Voucheractie
20€

 

ACTIE VAN 13-11-2023 T/M 15-03-2024

Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 20 shoptegoed gratis*

  • Ontdek elke maand onze ‘Deal van de Week’; een selectie aanbiedingen van ATORN-artikelen (ons premium-merk) die u niet mag missen.

*De voucher van € 20 (in de vorm van een individuele code) kan worden gebruikt bij een besteding van minimaal € 150,-. De voucher is geldig tot 15-04-2024 en kan uitsluitend in de online-shop van H+K worden gebruikt. Per aankoop kan slechts één voucher worden ingewisseld. Het doorgeven of publiceren van vouchers is verboden en deze kunnen niet contant worden uitbetaald. Na het verstrijken van de geldigheidsduur bestaat er geen recht op de waarde van de voucher en de geldigheidsduur kan niet worden verlengd. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

 

Schrijft u zich nu in:


 

Niet meer in de spambox

Als u ons adres opslaat in uw persoonlijke e-mailadresboek, wordt de nieuwsbrief niet onbedoeld verplaatst naar uw spambox.

Meld je gratis aan

De HAHN + KOLB-nieuwsbrief en registratie zijn gratis. Een herregistratie is op elk moment (zie onderste deel van de nieuwsbrief) mogelijk.

Privacy Policy

De gegevens die u verstrekt worden uitsluitend gebruikt om de nieuwsbrief te personaliseren en zullen niet met derden worden gedeeld.