Kies afzonderlijke artikelen in de volgende tabel voor gedetailleerde informatie, meer afbeeldingen en documenten.
NTC - voedselpenetratiesensor
EN 13485 en HACCP-compatibel
Producten
Toepassing
De roestvrijstalen voedselsensor wordt voornamelijk gebruikt voor het meten van de kerntemperatuur van voedsel. De sensor voldoet aan EN 13485 en HACCP en is waterbestendig (volgens IP67), wat het bijzonder praktisch maakt voor gebruik in de levensmiddelensector. De sensor is ook hittebestendig, omdat de sensorkabel van PTFE is gemaakt.
Uitvoering
- Sensortype: NTC
- Meetbereik: -50 tot +150°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,5% van de uitlezing bij 100 tot +150°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,2°C bij -25 tot +74,9°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,4°C (resterende meetbereik)
- Reactietijd: 8 sec
- Lengte/diameter van sonde/sensorbuis: 125 mm/4 mm
- Lengte/diameter van sonde/uiteinde van sensorbuis: 15 mm/3 mm
- Beschermingsgraad IP 67
- Productmateriaal: RVS
Hint
Zonder conformiteitsbeoordeling - niet geschikt voor officiële metingen/transport waarvoor kalibratieverplichtingen gelden
RAL-kleurnuance selecteren
!! LET OP: De beeldschermweergave van de kleur wijkt af van de echte kleurnuance !!