Systeemwerkplekken

DE ERGONOMISCHE WERKPLEKKEN VOOR MONTAGE

Systeemwerkplekken zorgen voor een ergonomische en flexibele werkplekinrichting. De werkplekken zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en door middel van een modulair plug-in systeem eenvoudig en snel naar uw individuele wensen en wensen van uw medewerkers in te richten. Kies uit talrijke uitrustingsvarianten de juiste accessoires en verhoog de efficiëntie van uw werkprocessen.

MEER INFORMATIE OVER DE SYSTEEMWERKPLEKKEN VAN HAHN+KOLB

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/GIF_Systemarbeitsplatz_Neu.gif
5010-B1:/CTA-Buttons/CTA-Mehr-Erfahren_282x39.jpg

ONTDEK ONZE SYSTEEMWERKPLEK-PRODUCTEN


VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT DOOR INDIVIDUELE IN HOOGTE VERSTELBARE WERKPLEKKEN

Met onze systeemwerkplekken bieden wij u maximale individualiteit, ergonomie en flexibiliteit.

In een individueel ingerichte en functionerende werkomgeving neemt de motivatie van uw medewerkers en de efficiëntie voor uw bedrijf toe: Een optimale ordening en organisatie van materialen en gereedschappen op de werkplek zorgt voor efficiënte werkprocessen en dus korte reactietijden.

Elke persoon heeft individuele kenmerken en capaciteiten, daarom is het belangrijk om het werk aan de persoon aan te passen. Ergonomisch ontworpen werkplekken bevorderen niet alleen de gezondheid en het welzijn van werknemers. Ze hebben ook een grote meerwaarde voor uw bedrijf.


De voordelen van een ergonomische werkplek

  • De gezondheid en het welzijn van uw medewerkers wordt verhoogd.
  • Prestaties en werkresultaten verbeteren, het foutenpercentage wordt verlaagd.
  • Arbeidsgerelateerde ziekten zoals rug-, nek- of schouderpijn worden verminderd
  • Efficiënte, ergonomische werkplekken hebben een positief effect op het imago van uw bedrijf.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Systemarbeitsplatz_Stand_600.jpg

PAS UW SYSTEEM WERKPLEK INDIVIDUEEL AAN

De werkplekken bestaan uit een basisframe en werkblad en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lastgewichten. Afhankelijk van de eisen en medewerkers zijn er verschillende uitrustingsopties en accessoires beschikbaar. Door het modulaire systeem kun je de werkplek flexibel en individueel vormgeven en aanpassen. 

Combineer meerdere systeemwerkplekken met elkaar en geef zo ​​uw individuele werkplekinrichting vorm. Ook hoekoplossingen zijn probleemloos mogelijk.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0548_reduziert.jpg

Pas de hoogte van uw werkplek eenvoudig aan

Om ervoor te zorgen dat de werkomgeving zich aanpast aan de medewerker, kunnen de werkplekken elektrisch in hoogte worden versteld via een bedieningselement. Het verstellen van de systeemwerkplek loopt alleen zolang je de up- of down-toets op het bedieningselement ingedrukt houdt. Bij het loslaten van de knop stopt de beweging direct. Het besturingssysteem heeft een voorgeprogrammeerd automatisch versnellings- en vertragingssysteem. Dit dempt de beweging van het tafelblad tijdens het starten en stoppen. Met de geheugentoetsen kunt u tot vier gedefinieerde werkbladhoogtes opslaan.


DE WERKTAFEL ALS STABIELE BASIS VOOR EEN ERGONOMISCHE WERKPLEK

Tafelonderstel en montage-unit vormen de basis voor uw individuele systeemwerkplek.

  • De tafelonderstellen zijn gemaakt van een stabiele plaatstalen constructie en bevatten een geïntegreerde kabelgoot inclusief een uitgestanst gedeelte onder het blad voor een schoon en gebruiksvriendelijk kabelmanagement.
  • Gestandaardiseerde systeembreedtes van 1200, 1600 en 2000 mm met een maximale belasting tot 400 kg, diepte 700 of 800 mm 
  • Traploze hoogteverstelling tussen 690 en 1200 mm door toetsbediening of Bluetooth-apparaat via vier krachtige hefkolommen, max. hefsnelheid 38 mm / s
  • Zeer stabiele montage-eenheid door extra dwarsbalk en daaronder opgehangen energiepaneel
  • Montage-unit traploos in horizontale positie op de werktafel verstelbaar
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Tisch-Aufbaueinheit.jpg

UW UITRUSTINGSVARIANTEN - VEEL OPTIES, ÉÉN DOEL

Flexibiliteit kent geen grenzen - combineer onze systeemwerkplekken met ons flexibele CLIP-O-FLEX ophangsysteem. De bevestigingsrails worden met kooimoeren aan de geperforeerde plaat bevestigd. Daarna kunt u ervoor kiezen om individueel in planken te hangen met onze hardschuiminzetstukken of onze opbergboxen. Zo heeft u altijd uw gereedschap bij de hand.

Creëer uw systeemwerkplek individueel volgens uw wensen en ergonomische eisen!

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0562_reduziert.jpg

Ladekast

De ladekasten zijn als hangblok onder het werkblad gemonteerd. Ze hebben twee lades en zijn gemaakt in lichtgewicht constructie uit de automobielsector, zodat er geen onnodig draagvermogen verloren gaat. De ladefronten zijn van geanodiseerd aluminium en glanzen in een hoogwaardig design. De ladehoogtes zijn 2 x 90 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0583_reduziert.jpg

Geperforeerde plaat

De geperforeerde plaat wordt gebruikt om diverse accessoires op te hangen en kan worden gebruikt voor visuele afscheiding. Afhankelijk van de hoogte (400 mm of 800 mm) wordt hij bevestigd door middel van 4 of 6 houders. Voor alle varianten is de maximale belasting 50 kg en de roostermaat is 38 mm x 38 mm x 10 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0528_reduziert.jpg

Legborden

De legborden worden gebruikt voor de permanente opslag van euroboxen. Ze worden in de montage-eenheid gehaakt. Voor optimale ergonomie op de werkplek kunnen ze traploos tot 25 ° worden gekanteld en in diepte worden versteld. Zo wordt ook rekening gehouden met verschillende grijpbreedtes. Voor alle varianten is het maximale draagvermogen 50 kg.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0578_reduziert.jpg

Ophangstang

De ophangstang wordt gebruikt voor het flexibel ophangen van elementen aan de opbouwunit. Hij helt onder een hoek van 25 °. Voor alle varianten is de maximale belasting 25 kg.

MEER UITRUSTINGSOPTIES

Ontdek meer praktische elementen voor uw ergonomische systeemwerkplek, zoals de zwenkarmen voor monitor, laptop en toetsenbord - inclusief een uitschuifbaar muisblad. 

Als u een trolley met apparatuur wilt gebruiken, monteer dan de verlengarmunit op de montage-unit en bevestig daar de apparatuurrail. Hier wordt ook de led-systeemverlichting gemonteerd. Hij zorgt voor ergonomische verlichting van de systeemwerkplek met 5000 Kelvin en heeft een dimfunctie. Microprismatisch scherm en diffusorfolie zorgen voor verblindingsbeperking. Door premium LED's van de nieuwste generatie heeft het een hoge energie-efficiëntie.

Gebruik klembescherming om het gevaar van beknelling bij naast elkaar geplaatste werkplekken te voorkomen.

Alle producten voor de inrichting van uw flexibele werkplek vindt u in de categorie accessoires systeem werkplek

5010-B1:/CTA-Buttons/CTA-ZudenProdukt_282x39.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Monitorhalter.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Auslegereinheit.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/LED-Unterbauleuchte.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Klemmschutz.jpg

ONTDEK DE ACCESSOIRES VOOR UW SYSTEEMWERKPLEK


HAHN+KOLB staat voor kwaliteit en dus voor maximale prestatie, efficiëntie en veiligheid van de productie. Wij vervaardigen "Made in Germany" met de modernste machines en hebben meer dan 50 jaar productie-ervaring.