Nieuwe producten en innovaties bij HAHN+KOLB


We ontwikkelen ons assortiment voortdurend om u altijd de beste producten en oplossingen te bieden. Lees hier meer over opwindende nieuwe merken die we aan ons assortiment hebben toegevoegd of over innovatieve producten die uw dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maken.

NIEUWIGHEDEN 2020

Ontdek talloze producten uit ons nieuwe assortiment tegen gereduceerde prijzen!

ATORN X-LOCK - het ultieme wisselsysteem

X-treem eenvoudig, snel en veilig: de ATORN X-LOCK-innovatie zorgt voor een revolutie in uw accessoires voor haakse slijpmachines. In plaats van veel kleine stappen met verloren onderdelen zoals klemmoer, flens en sleutel met veel moeite, is het vervangen nu net zo eenvoudig als het vervangen van de accu.

Handschoenen van ATORN

Ervaar topprestaties met de nieuwe ATORN-handschoenenreeks A-Mech en A-Shield. Of het nu gaat om montagegebieden of wanneer er risico op snijbescherming bestaat - ATORN-handschoenen bieden u de perfecte pasvorm, de hoogste kwaliteit en maximale prestaties voor dagelijks gebruik.

ATORN draaimoment begrenzer - krachtig en ergonomisch.

De nieuwe ATORN-draaimoment begrenzers bieden u veiligheid tegen overdrawing en schade bij het schroeven - vooral met wisselplaatgereedschap. Ontdek onze sets draaimoment begrenzers met kleurcodesysteem en bedieningsinstructies op de doos voor eenvoudig en veilig gebruik.