Kies afzonderlijke artikelen in de volgende tabel voor gedetailleerde informatie, meer afbeeldingen en documenten.
TE-type T - voedselpenetratiesensor
EN 13485 en HACCP-compatibel
Producten
Toepassing
De robuuste voedselpenetratiesensor wordt voornamelijk gebruikt voor het meten van de kerntemperatuur van voedsel. De sensor voldoet aan EN 13485 en HACCP met een bijbehorend meetinstrument (bijv. testo 926, testo 735), wat het bijzonder praktisch maakt voor gebruik in de levensmiddelensector. Het speciale handvat zorgt ervoor dat u de kerntemperatuur van halfvaste voedingsmiddelen eenvoudig kunt meten.
Uitvoering
- Sensortype: TE-type T
- Meetbereik: -50 tot +350°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,2°C bij -20 tot +70°C
- Nauwkeurigheid: Klasse 2 in overeenstemming met EN 60584-2 (resterende meetbereik)
- Reactietijd: 6 sec
- Lengte/diameter van sonde/sensorbuis: 115 mm/5 mm
- Lengte/diameter van sonde/uiteinde van sensorbuis: 30 mm/3,7 mm
- Beschermingsgraad IP 65
- Product-/behuizingsmateriaal: Roestvast staal/GFRP
Voordeel
- Met speciale handgreep en versterkte kabel (PVC)
RAL-kleurnuance selecteren
!! LET OP: De beeldschermweergave van de kleur wijkt af van de echte kleurnuance !!