LET´S WORK TOGETHER.   Welkom bij HAHN+KOLB Benelux | Alleen voor ondernemers
TESTO
NTC - sensor voor bevroren voedsel

Kies afzonderlijke artikelen in de volgende tabel voor gedetailleerde informatie, meer afbeeldingen en documenten.

TESTO

NTC - sensor voor bevroren voedsel

EN 13485 en HACCP-compatibel

Artikelomschrijving lezen

Leverbaar in 1-uitvoering

Wenst u meer informatie of hebt u het gewenste product niet gevonden?

Producten

Wenst u meer informatie of hebt u het gewenste product niet gevonden?
Klantenservice bellen: +31 (0) 85 48 65 420

Toepassing

De sensor voor bevroren voedsel wordt voornamelijk gebruikt voor het meten van de kerntemperatuur van bevroren voedsel. Dankzij het speciale handvat en de schroefvormige punt kan het direct in het bevroren voedsel worden geschroefd zonder dat het voorboren nodig is. De sensor voldoet aan EN 13485 en HACCP wanneer deze is aangesloten op een bijbehorend meetinstrument (bijv. testo 110), wat het bijzonder praktisch maakt voor gebruik in de levensmiddelensector. Het speciale handvat is hittebestendig tot een temperatuur van +70°C.

Uitvoering

  • Sensortype: NTC
  • Meetbereik: -50 tot +140°C
  • Nauwkeurigheid: ± 0,5% van de uitlezing bij 100 tot +140°C
  • Nauwkeurigheid: ± 0,2°C bij -25 tot +75°C
  • Nauwkeurigheid: ± 0,4°C (resterende meetbereik)
  • Reactietijd: 20 sec
  • Lengte/diameter van sonde/sensorbuis: 110 mm/8 mm
  • Lengte/diameter van sonde/uiteinde van sensorbuis: 30 mm/4 mm
  • Beschermingsgraad IP 65
  • Product-/behuizingsmateriaal: Roestvast staal/GFRP

Hint

Zonder conformiteitsbeoordeling - niet geschikt voor officiële metingen/transport waarvoor kalibratieverplichtingen gelden