Kies afzonderlijke artikelen in de volgende tabel voor gedetailleerde informatie, meer afbeeldingen en documenten.
NTC - sensor voor bevroren voedsel
EN 13485 en HACCP-compatibel
Producten
Toepassing
De sensor voor bevroren voedsel wordt voornamelijk gebruikt voor het meten van de kerntemperatuur van bevroren voedsel. Dankzij het speciale handvat en de schroefvormige punt kan het direct in het bevroren voedsel worden geschroefd zonder dat het voorboren nodig is. De sensor voldoet aan EN 13485 en HACCP wanneer deze is aangesloten op een bijbehorend meetinstrument (bijv. testo 110), wat het bijzonder praktisch maakt voor gebruik in de levensmiddelensector. Het speciale handvat is hittebestendig tot een temperatuur van +70°C.
Uitvoering
- Sensortype: NTC
- Meetbereik: -50 tot +140°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,5% van de uitlezing bij 100 tot +140°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,2°C bij -25 tot +75°C
- Nauwkeurigheid: ± 0,4°C (resterende meetbereik)
- Reactietijd: 20 sec
- Lengte/diameter van sonde/sensorbuis: 110 mm/8 mm
- Lengte/diameter van sonde/uiteinde van sensorbuis: 30 mm/4 mm
- Beschermingsgraad IP 65
- Product-/behuizingsmateriaal: Roestvast staal/GFRP
Hint
Zonder conformiteitsbeoordeling - niet geschikt voor officiële metingen/transport waarvoor kalibratieverplichtingen gelden
RAL-kleurnuance selecteren
!! LET OP: De beeldschermweergave van de kleur wijkt af van de echte kleurnuance !!