ATORN Bestseller

ATORN staat voor de hoogste eisen aan kwaliteit en levertijd. Het assortiment omvat meer dan 24.000 artikelen uit de gebieden boorgereedschap, freesgereedschap, meetapparatuur, werkplaatsvereisten, bedrijfsinrichting. Gebruik de hoogwaardige ATORN-tools om elke dag van uw vaardigheden te genieten. Ontdek nu de diverse wereld van ATORN!

ATORN - Het kwaliteitsmerk van HAHN + KOLB

Alle ATORN-producten voldoen aan onze strenge eisen en kwaliteitscontroles. Het resultaat is een breed scala aan hulpmiddelen topkwaliteit. Je vindt een selectie van deze hulpmiddelen in onze E-shop.

Met ons ATORN-programma bieden we tools van de hoogste kwaliteit in een breed scala van producten. Voor uw behoefte aan algemene gereedschappen, voeren wij, onder andere, machineklemmen, combinatiesleutels, dopsets, momentsleutels, hamers, lichten en tangen. Vooral op het gebied van snijgereedschappen vindt u bijna alles wat u zoekt - of het nu gaat om gewone spiraalboren of extreem ongelijke gesplitste verzinkboren. Natuurlijk hebben we ook centerboren, wisselplaten en draadtappen. Vind meteen het juiste opspanapparaat. Naast boorhouders en machineklemmen biedt ATORN ook voorinstellingsapparaten en 3D-tasters. Ontdek ons brede assortiment meetapparatuur en testapparatuur. Daar onder vindt u meetklokken en vergrootglazen, maar ook eenvoudiger meethulpmiddelen zoals roltape meters en waterpassen. U hebt moderne bedieningsapparatuur nodig? Kies voor een duurzame ATORN-gereedschapswagen met de bijpassende hardschuim inzetstukken. Voor uw slijp- en snijgereedschap bieden wij u talloze versies van snijschijven, afbraamschijven, hardmetalen stiftfrezen, penseelborstels en schuurschijven. Ook als u zoekt naar gereedschappen en accessoires voor perslucht zijn die bij ons te vinden. Het ATORN-assortiment omvat blaaspistolen, veiligheidskoppelingen, moffen en nippels.